lauantai 19. heinäkuuta 2008

Iso Käsi Daniel Levylle

Vanhan viskinaaman Alex Fergusonin mediapeli on saanut muutkin kuin fanit raivostumaan. Ferguson itki itse mediassa Real Madridin toimineen rumasti Ronaldoa vikitellessään. Ei aikaakaan, kun punanaama skotti ilmoittaa julkisuudessa, että ManU:n on tehnyt tarjouksen Berbatovista ja että hän uskoo tarjouksen johtavan sopimukseen.
Liverpoolin epätoivoinen (ja luultavasti viimeistä kauttaan toimessaan aloitteleva) virkaveli Benitez on tehnyt saman tempun Robbie Keanen suhteen.

Spursin chairman Daniel Levy on nyt vastannut julkisiin kommentteihin julkisella kommentilla. Ja hyvin vastaakin. Isoin pointti tässä on juuri tuo Levyn mainitsema huhujen aikaan saama huono ilmapiiri joukkueessa. Pelaaja kuulee toisen seuran kiinnostuksesta ja alkaa haluta muualle. Robbie Keane esimerkiksi: ensin paiskotaan juomapulloja kun joudutaan vaihtoon, itketään Wembleyllä ja ollaan niin Tottenhamia niin Tottenhamia. Sitten kuullaan Liverpoolin haikailevan kaveria Torresin kärkipariksi (tämä on niin absurdi juttu, että en kerta kaikkiaan voi käsittää sitä) ja halutaan mennä.
Eli puheillaan Benitez ja Ferguson saavat ajatuksen siirrosta liikkeelle pelaajan päässä, ja ketjureaktio alkaa. (Tosin esimerkiksi Berbatovin kohdalla ajatus on varmasti itänyt jo pitkään.)
Huhut Espanjan treenileiriltä kertovat, että kuppikuntia on syntynyt.

Tottenham on tehnyt molemmista urpoista valituksen Valioliigalle. Turha tietysti toivoa, että valitus johtaa mihinkään. Etenkin ManU on Valioliigalla niin pelottava taho, että sanktioita ei tule, kävi mitä kävi. Tottenhamiakin on kritisoitu viime aikoina siirtojuonitteluista. Crystal Palacessa ei olla ollenkaan tyytyväisiä siihen, että superlupaus John Bostock siirtyi Spursiin "vain" 750 000 punnalla.
Whiskey facen ja Benitezin tapauksissa liikutaan kuitenkin vähän eri taajuuksilla.

Tässä Levyn kärkevä kommentti asiasta.

Ei kommentteja: