lauantai 22. elokuuta 2009

Agenteista, alkoholista ja asenteista

Tottenham lähtee viikonloppuun sarjan kärjessä ja liigan avausviikon kenties kehutuimpana ja kohutuimpana joukkueena. Ei ihan tavallista huttua meille faneille. Joukkueen peli näyttää hyvältä ja tulosta syntyy. Ainakaan minä en ole silti lakannut uskomasta, että Tottenham voi edelleen yllättää ihan millä tavalla tahansa. Niinpä, vaikka asetelma huomiselle on herkullinen, pieni varaus kolkuttaa takaraivossa. Keskuspuolustus horjahteli Hullissa aika pahasti avausjaksolla. Toivottavasti Ledley saadaan mukaan Upton Parkille - mielellään vielä pelitamineissa ja -kuntoisena.

Mukavaa kutinaa tämä alkukausi on kyllä saanut aikaan. Toivotaan, että kun neljän viikon päästä on kohdattu myös ManU ja Chelski, kivan kuuloinen kohina Spursin ympärillä ei ole laantunut...

Huomista odotellessa kannattaa lukea Redknappin haastattelu tämän päivän Daily Mailissa. Arry kertoo muun muassa, mitä mieltä hän on siitä, että pelaajien agentit soittelevat seuran pomolle, jos oma pelaaja ei saa peliaikaa:

'A new thing, since I arrived here at Tottenham, is this business of ringing up the chairman and complaining when I don't pick their players.

'The chairman tells them I pick the team and it's down to me, but it's a liberty that agents think they can ring the chairman. I put Jamie O'Hara on at half-time against Burnley last season when we were losing 1-0 and the agent came on complaining that I hadn't put his player on. Never mind that Jamie scored and made three that night, I'm an idiot for not putting his boy on. Daniel (Levy) told me after the game. The next day I rang the agent and said (he puts on a posh voice), "Would you please be so kind and not call the chairman again (accent goes back to normal) you f*****g ****!"


Jutusta löytyy paljon muitakin mukavan suorasukaisia sanoja mm. pelaajien asenteesta alkoholiin ja muista kentän ulkopuolisista asioista.

Ei kommentteja: