sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Mitä tästä pitäisi ajatella?

16.1.2010 Spurs v. Hull 0-0

Tottenham "menettää kaksi pistettä" jäämällä tasuriin kotikentällä Hull Cityä vastaan.
Samaan aikaan pahimmista kilpailijoista Man City häviää Evertonissa, Liverpool jää tasoihin Stokessa ja Aston Villa nuhraa 0-0 kotonaan Wet Spamin kanssa.
Tulos: Spurs on erittäin turhauttavasta tuloksesta huolimatta yhä neljäntenä sarjassa.

Näitä "varmojen voittojen" lipsahtamisia joksikin muuksi kuin täydeksi pistepotiksi on tapahtunut paljon tällä kaudella. Hull, Wolves ja Stoke kotona. (Tavallaan myös Everton vieraissa.)
Vertailun vuoksi: elokuussa Spurs nuiji Hullin näiden kotikentällä 5-1, eikä numeroissa ollut yhtään ylimääräistä.
(Toisaalta aina myös voittoja tulee otteluista, joista sitä ei välttämättä ansaita.)

Se että muut nelossijan tavoittelijat kompuroivat on sekä helpottavaa että veemäistä. Toisaalta muut eivät karkaa, toisaalta Spursin vireen notkahdellessa loistotilaisuudet repiä eroa muihin tai tapella paremmista sijoista valuvat käsistä. Nyt näyttää nimittäin uhkaavasti siltä, että ars*nal nousee ManUn ja Chelsean kanssa kisaamaan mestaruudesta. Nelossijalle on tyrkyllä useampi joukkue. Big four kutistuu tällä kaudella Big threeksi. Ehkä.

Näin eilisen Hull-matsin vain osittain, joten en mieti sitä sen enmpää. Tottenhamin hyökkääjillä ei ollut paras päivänsä, Hullin maalivahdilla oli, niin sen kai voisi kiteyttää.

Tämän viikonlopun tulokset vain paisuttavat keskiviikon Liverpool-matsin ja kolmen viikon päässä odottavan Villa-matsin merkitystä. Ne ovat huikeita otteluja loppukautta ajatellen, ja niistä pitäisi saada vähintään neljä pistettä. 0-1 pistettä noista olisi erittäin huono uutinen.
Liverpool kyntää syvällä, ja kukaan ei voi väittää etteikö Gerrardin ja Torresin poissaolo parantaisi vastustajan mahdollisuuksia. Silti ainakaan meikäläisen hytinä tuosta Liverpool-matsista ei ole hirveän hyvä, en tiedä miksi. Tuntuu että aina kun mahdollisuuksia "isossa pelissä" hehkutetaan etukäteen, käy köpelösti. Voi olla että olen väärässä. Toivottavasti olen.

COME ON YOU LILYWHITES!

Ei kommentteja: