keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle All The Way...

...oh what fun it is to see, Tottenham win away!

Tottenham hoiti ison viikon ensimmäisen osan tyylillä. 3-1-voitto Leedsistä ei ehkä tullut helposti, mutta se oli osoitus maltista ja määrätietoisuudesta.
Vain avausmaalin jälkeen Tottenham oli lirissä, toisella jaksolla Leeds ei onneksi saanut missään vaiheessa kunnon tsemppiä päälle ja Tottenhamia haparoimaan.

Defoelle tarjottiin paikkoja hattutemppuun jo ekalla jaksolla, onneksi JD käytti paikkansa toisella jaksolla.

Illan nimi oli kuitenkin David Bentley. Tottenhamin mittakaavassa Bentley on noussut haudan partaalta. Syksyllä miestä ei näkynyt edes penkillä, huhuttiin avoimesta konfliktista Arryn kanssa.
Eilen Bentley oli aivan päällikkö. Tyylikäs esitys, harhautuksia, laukauksia, järjen käyttöä - ja loistava keskitys Defoen toiseen maaliin, jonka tärkeyttä ei voi sanoin kuvailla.
Jä Bentley on tosiaan pelannut muissakin otteluissa hyvin Lennonin poissaollessa.
ITV:n haastattelussa ottelun jälkeen nähtiin aika nöyrää poikaa oleva Bentley. Ero verrattuna siihen pelleen, joka ilveili kameralle viime kauden alussa monessakin yhteydessä, näyttää huimalta.
Toivotaan, että Bentley saa itseluottamuksensa kohdilleen - silloin hänestä on Tottenhamille iloa Leedsiä kovempiakin jengejä vastaan.

Nyt, voiton hetkellä, on hyvin vahva hytinä siitä, että Tottenhamin kausi päättyy vasta 15. toukokuuta...

SPURS ARE ON THEIR WAY TO WEMBLEY!

Ei kommentteja: