keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Juorukerho 2 - Bye bye Jamie?

Hiljaista on ollut viime viikot jopa Spursin juoruosastolla - ainakin noiden "vakavampien" huhujen suhteen. Lieneekö sitten niin, että eurokentillä ensi kaudella esiintyvät joukkueet napsivat houkuttelevimmat hedelmät ensin, ja sitten on vuorossa Tottenham ja sitten muut... :)
Tai sitten kyse on pelimies Arryn taktiikasta. Toivotaan, että Arrylla on paukkuja käytössään, kun mieleinen pelaaja ilmestyy näkyville.
Tänään Fromthelanen forumilla on kuiskailtu eräältä toiselta forumilta lainattua "sisäpiirin tietoa", jonka mukaan Jamie O'Hara on viittä vaille Fulhamin pelaaja. Spurs saisi kaupassa 4 miljoonaa puntaa. Hinta on kohtalainen, eikä O'Haraa tule varsinaisesti ikävä, jos siirto toteutuu. Toisaalta kyseessä on "köyhän miehen Tainio", jota voi peluuttaa melkein joka pelipaikalla varmana siitä, että homma hoituu tavalla tai toisella. Ja aika varmana siitä, että mitään muuta erityisen positiivista ei ole luvassa (tässä se ero Tainioon, joka sentään ehjänä ollessaan herätti ihastusta jopa kriittisissä Spurs-faneissa...).

O'Hara on yksi monista keskikentän pelaajista, joiden on huhuttu saavan monoa tänä kesänä. Toivotaan, että jos lähtijät ovat pian selvillä, myös heidän korvaajansa ovat rivissä mahdollisimman pian... jotain uutisia tässä alkaa jo kieltämättä toivoa. Jotain muuta kuin Real Madridin veteraaneja ja toipilaita koskevia uutisia. ;)

Ei kommentteja: