perjantai 10. heinäkuuta 2009

Perjantain juorukerho 3

Näytttää siltä. että Levyn ja kumppaneiden matka Madridiin ei tuottanut yhtään vahvistusta / muuta pelaajahankintaa.

Muutenkin jopa huhuosastolla hiljaisuus jatkuu, puhumattakaan että olisi tapahtunut mitään ihan oikeasti. Tai ainakaan mitään ei ole näkynyt ulospäin.

Zokora lähti Sevillaan, kiitämme Didiä palvelusvuosista Lanella ja toivomme onnea jatkossa. Ensi kaudella nähdään, olisiko häntä vielä tarvittu Spursissa. Toivottavasti tulemme huomaamaan, että ei ole ikävä. Jos huomaamme kesken kauden kaipaavamme Zokoran palveluksia, olemme pulassa.

Ja sitten perjantain gossiposastolle. Juoru on totta kai kopioitu eräältä keskustelupalstalta. Kuka keskikenttämies, joka on pitkäaikainen Englannin maajoukkuepelaaja ja voittanut Valioliigassa runsaasti pokaaleja, on yhdistetty Spursiin? Vihje: hänen vaimonsa ensin suurennutti rintansa ja sitten piennennytti (kenen maajoukkuepelaajan vaimnon rinnoista nyt yleensä uutisoidaan...). Toinen vihje: hän ei ole viime vuosina pelannut Englannissa, mutta haikailee ensi kesän MM-kisoihin ja haluaa kenties palata Valioliigaan pysyäkseen Capellon silmien alla. Kolmas vihje: Hän on kotoisin Lontoosta ja katseli pikkupoikana mielellään Spursin pelejä telkkarista, kunnes muutti koulupoikana Manchesteriin.

Olisiko Beckhamille käyttöä? ;)

Ei kommentteja: