maanantai 15. joulukuuta 2008

Hyvin puolustettu piste


Spurs v. ManU 0-0

Aika monen sydän taisi hypähtää lauantai-iltana kurkkuun, kun Jonathan Woodgate jätti kentän 11. peliminuutin kohdalla. Woodgate tuli ilmeisesti vähän huonosti alas hypättyään pääpalloon, ja loukkasi selkänsä.
Mutta niin vain Dawson ja kumppanit kestivät. Pienellä onnella Tottenham olisi voinut ottaa täydet kolme pistettä, vähän huonommalla onnella ManU olisi voittanut. Tasapeliin pitää olla tyytyväinen. Koko puolustuslinja eli Zokora, Corluka, Dawson ja Assou-Ekotto esiintyi mallikkaasti.
Hyvä esitys ei poista sitä tosiasiaa, että Woodgaten menetys on paha isku koko joukkueelle. Hän on ollut puolustuksen selkäranka ja oikeastaan koko joukkueen ryhdistäjä sen jälkeen, kun tuli Spursiin viime tammikuussa. Yhtä tasaista ja ryhdikästä puolustajaa Spursista ei löydy. Ja erityisen huolestuttavaa on, että Woodgate ilmeisesti vietti koko yön sairaalassa, koska ei voinut liikuttaa selkäänsä.
Toivotaan, että kyseessä on pelkkä kramppi tms., mutta epäilen. Jos tällä viikolla pitäisi valita yksi ottelu, jossa King on mukana, se olisi ehdottomasti sunnuntainen vierailu Newcastleen. Torstain Spartak-pelin on pakko tulla kakkosena tärkeysjärjestyksessä. Liigataulukko on supertasainen, eikä Tottenham ole pirteistä otteista huolimatta kuin yhden pinnan putoamisviivan yläpuolella.

Kannattajayhdistys piti ensimmäisen yhteisen kokoontumisen ManU-matsin yhteydessä, ja osanotto oli kiitettävää. Paikalla oli 13 Suomi-yidoa. Ennen matsia pidetyn Spurs-visailun voitti yhdistyksen ainoa naisjäsen Minna. Hän tiesi mm. kuka Tottenhamin pelaaja teki FA  Cupissa 1901 yhä voimassa olevan yhden kauden FA Cupin maaliennätyksen. Kyseinen pelaaja heilutti maaliverkkoja myös loppuottelussa (mukaan lukien myös uusintaottelu) Sheffield Unitedia vastaan. Kuvissa vilahtava Unitedin maalivahti on muuten tiettävästi painavin cupfinaalissa koskaan nähty pelaaja...
Onnittelut vielä Minnalle ja kiitokset kaikille mukana olleille!



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno peli myös paikanpäältä seurattuna! COYS!