lauantai 21. maaliskuuta 2009

Spurs v. Chelsea 1-0

Kuka olisi kuukausi sitten uskonut, että tulevat viisi liigamatsia tuovat tullessaan yhteensä 13 sarjapistettä... En väitä, että Arryn päätös heittää UEFA Cupilla vesilintua ja keskittyä vain liigaan on yksistään nykyvireen takana. Mutta jotain tekemistä asioilla voi olla keskenään. Tottenham on viime viikot pelannut yhtenäisellä kokoonpanolla, ns. parhaalla kokoonpanollaan, ja tulosta tulee. Neljä voittoa viidestä ottelusta mukaan lukien Villan ja Chelskin nöyryyttämiset... NAM.
En nähnyt tämänpäiväisestä ottelusta kuin viimeiset 10 minuuttia. Radioselostuksen kuunteleminen on raastavaa, siinä jostain syystä pelkää koko ajan pahinta ja samaan aikaan odottaa jotain hyvää tapahtuvan, eikä sen perusteella pysty paljon pelaajia arvioimaan. Tätä radiossa hehkutettiin. Gomes on löytämässä supervireen sitä mukaa kuin muukin joukkue löytää itseluottamuksen ja pelijuonen. Mahtavaa huomata.
Samoin Modricin maalia on hehkutettu, eikä ihme. Näitä onkin Lukalta odotettu.
Tottenham on nyt tällä kaudella pelannut kuusi kertaa "Top 4:ää" vastaan. Saalis noista otteluista on kaksi voittoa (tämänpäiväinen ja Liverpool) ja neljä tasapeliä (2xarse, Chelsea ja ManU). Ei ihan paha saldo.
Edellisessä postauksessa annettu "tulosvetovihje" piti kutinsa. Luultavasti ihan vain siksi, etten itse noudattanut sitä! Spursin puolesta vedon lyöminen on (ainakin meikäläisellä) samakuin langettaisi kirouksen joukkueen ylle, ja siksi on parempi vain puhua, ei ryhtyä tekoihin. Vakioonkin laitoin tänään kohteeseen 1 kaikki vaihtoehdot kiinni...

Match Of The Dayn kooste ottelusta täällä.

Ei kommentteja: