tiistai 14. syyskuuta 2010

Iso Päivä

Vieläkään ei meinaa uskoa, että Tottenham tosiaan on Mestarien liigan lohkovaiheessa. Vielä ei tiedetä, tuleeko retkestä niin ruusuinen kuin tätä odottaessa on ehkä haluttu uskoa, mutta hällä väliä. Ainakaan meikäläistä ei hermostuta pätkääkään, vaikka liigapelit ovat olleet melkoista puuroa. Aion nauttia ottelusta kävi mitä kävi.

Kun Tottenham neljä vuotta sitten pelasi UEFA Cupissa Besiktasin vieraana, olin varma että turkkilaiselta suurseuralta tulee körököröä. Samoin olin hyvin pessimistinen ennen tuon saman kauden vierasottelua Leverkusenissa. Spurs voitti molemmat ottelut ja osoitti mielestäni jo tuolloin, kuinka erilaisia otteluita Englannin ja Euroopan kentillä pelataan. Kevään koittaessa olin varma, että Tottenham voittaa UEFA Cupin... no, se kaatui sitten harmittavaan Sevilla-otteluun, eikä siitä sen enempää.

Ehkä tässä sen verran pitäisi jännittää, että tunnustaa tämän illan matsin tärkeyden. Tottenham ei saisi missään nimessä hävitä, sillä realistista lienee ajatella, että juuri Werder ja Spurs kamppailevat lohkon kakkossijasta. Vähintään tasapeli tänään ja kotivoitto Twenteä vastaan, niin matka saa lentävän lähdön. Toivotaan ja uskotaan, että Arry saa tänään aikaan toimivan kokoonpanon. COYS!

Ei kommentteja: