torstai 21. helmikuuta 2008

Kutinaa

Nyt alkaa jo vähän kihelmöidä... Sunnuntai on taas vähän lähempänä, ja kisafiilis alkaa puskea läpi vähitellen.
Dawson on tänään sivussa takareisivamman takia, mutta pelaaminen sunnuntaina on "mahdollista" ainakin THFC:n virallisen tiedotteen mukaan. Samassa tiedotteessa kerrotaan Kingin treenaavan muun joukkueen mukana - eli ihan täysin rikki Ledders ei kai voi olla.

Kisafilliksen löytymistä voi avittaa esimerkiksi kuuntelemalla uusinta Spurs Show -podcastia. Phill Cornewellin vieraana 14.2. nauhoitetussa lähetyksessä on Rob White, Spurs-legenda John Whiten poika. John White oli yksi vuoden 1961 tuplamestareista, joka kuoli salamaniskuun golfkentällä heinäkuussa 1964, 27-vuotiaana. Rob White oli niin nuori isänsä kuollessa, ettei ehtinyt nähdä "livenä" tämän pelaavan. Cornwellin ohjelmassa hän kertookin mm. siitä, kuinka mielenkiintoista on ollut katsella viime vuosina helposti saataville tulleita vanhoja cup-finaaleja.
Cornwell on koomikko, ja nyt hän on vihdoin alkanut tehdä myös Ramos-imitaaioita show'n alkajaisiksi. Vaati kuulemma huolellista harjoittelua, toisin kuin Jolin raakkumisen matkiminen aiemmin. ;) Show'ssa on yleensä mukana myös Mike Leigh ja toinen koomikko Paul Whitehouse (Ruuvit löysällä / Fast Show -tähti).

Sunnuntaina on tarkoitus kartoittaa hieman virallisen kannattajayhdistyksen toimintaa. Paikaksi on valikoitunut Sports Academy Helsingissä, aika on klo 16, eli tunti ennen kick offia.
Kaikki Spurs-tyypit TERVETULOA!

Ei kommentteja: