perjantai 1. helmikuuta 2008

Jermain Defoe...

..he's a yiddo - NOT.

Siirtoikkunan päätöstunnit olivat melkoista hulinaa, hyvissä merkeissä ja vähän haikeissa. Gilberto tuli kuin tulikin, vaikka äijän toisen lääkärintarkastuksen uutisoitiin menneen mönkään. En muista nähneeni kaverin pelaavan, joten vaikea sanoa mitään. Monet jotka ovat nähneet, pitävät siirtoa merkittävänä edistysaskeleena.

Defoen pitkään spekuloitu lähtö Lanelta on nyt totta, vaikka ainakin minä pidin sitäkin huhua jo kuolleena. Spurs Finland toivoo JD:lle mitä parhainta menestystä Portsmouthissa (paitsi 22.3., kun Pompey tulee Lanelle). Samalla on toivottava, että Bent toipuu vammoistaan huippuiskuun a.s.a.p., ja että Berba ja Keane pysyvät ehjinä kesään asti. Kun Bent ei vielä ole todistanut kykyjään Tottis-paidassa, yhdenkin hyökkääjän loukkaantuminen olisi takaisku.

Stalteri liittyi lainasopimuksella Hodarin joukkoihin Craven Cottagella, ja Gardner lainattiin loppukaudeksi Evertoniin.

Summa summarum. Siirtoikkuna vaikuttaa paperilla onnistuneelta (Woodgate ehti jo todistaa jotain kentälläkin keskiviikkona), vaikka Defoen lähtö vähän harmaalta tuntuukin (tästä ollaan varmasti jossain eri mieltä).

Ei kommentteja: