keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Rochasta Woodgateen

Siirtoikkuna sulkeutuu runsaan 30 tunnin kuluttua, ja huhujen kierre sen kuin kiihtyy. Jo nyt voidaan sanoa, että siirtoikkuna on ollut Tottenhamin kannalta erinomainen. Jonathan Woodgate ja Alan Hutton ovat erinomaisia vahvistuksia pitkin syksyä vuotaneeseen Spurs-puolustukseen. Woodgate on terveenä Englannin ja Euroopan eliittiä, johon Huttonin, 23 v., huhutaan myös olevan matkalla. Esitykset Skottien väreissä Italiaa ja Ranskaa vastaan sekä Rangersin UCL-otteluissa ovat kuulemma olleet erittäin rohkaisevia. Jos kovasti huhuttu ja kehuttu Gilberto vielä saadaan tämän ikkunan kolmantena vahvistuksena Lanelle, on aihetta jo pieneen hymyyn. Brassi kun pelaa erinomaisesti vasemmalla laidalla niin pakkina kuin keskikentälläkin.

Ero on melkoinen vuodentakaiseen siirtoikkunaan. Silloinkin toivottiin vahvistuksia alakertaan. Calum Davenport sai lähteä, tilalle tuli Ricardo Rocha. Vaikea sanoa, paraniko tilanne puolustuksessa lainkaan, ei missään nimessä ainakaan riittävästi. Jol nosti Tottenhamin niin korkealle kuin pystyi. Ramos pystyy luultavasti vielä parempaan. Maailmanluokan manageri, maailmanluokan toppari. Kehitys kehittyy jälleen Tottenhamissakin.

Spurs Finland lähtee todistamaan kehitystä paikan päälle lauantaina. Luonteva kehitysaskel olisi parantaminen viime sunnuntain esityksestä sen verran, että voitto ei enää lipsu käsistä. Future is bright, future is lilywhite.

Ei kommentteja: