torstai 24. tammikuuta 2008

Tottenham on esittänyt pahoittelunsa A. Whingerille

siitä, että tämä joutui Jermain Defoen ja kumppaneiden kuohujuomahyökkäyksen kohteeksi kesken tv-haastattelun...

Kenenköhän pitäisi pahoitella ja kenelle tiistaista ars*nalin pelaajien keskinäistä yhteenotttoa. Pakko vielä herkutella sillä tosiasialla, että Tottenhamin esityksen täydellisti se, että woolwich wanderers saatiin niin tolaltaan, että pinnan katkeaminen ei jäänyt kenellekään epäselväksi. Eilen tiedettiin, että adebadewhatshisname oli pukannut nuorta tanskalaista nenään (ja samainen tanskalainenhan pukkasi pallon omaan maaliin). Sen jälkeen näytti, että kapteeni (!!!) Gallas sylkäisi samaista nuorta tanskalaista pitääkseen tämän aisoissa (!!!). Tästä ei ole täydellistä varmuutta. Nyt on saatu varmistus sille, mikä sai nuoren tanskalaisen kuumenemaan. adebadewhatshisname oli kertonut tanskalaiselle näkemyksiään tämän taidoista. Herttaista. Ja koska tieto tulee The Sunilta, emme missään tapauksessa epäile, etteikö kommentointi olisi mennyt juuri näin.


Ja lopuksi vitsi. (courtesy of Mr Clark)
"Apparently Teemu Tainio was in big trouble with Ramos last night (Tuesday 22 Jan). When he got back to the changing room He was weighed and he'd gained considerable weight. They found out he had Fabregas in his pocket !"

Ja lopuksi ilmoitus. Kaikkia itsetuhoisista ajatuksista kärsiviä goonereita pyydetään soittamaan erityisesti tätä tarkoitusta varten perustettuun puhelipalveluun.
Numero on 0800 51 51 51.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA IHANAA!! JA SUNNUNTAINA SYLKEE KRISTIINA RONALDO!!