sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Kannattajayhdistys vireillä

Sain eilen Tottenhamin jäsentoimistosta vastauksia tiedusteluuni siitä, miten virallinen kannattajyhdistys perustetaan. Joitakin käytännön juttuja jäi itselleni vielä hämäriksi, mutta kyselen niihin lisävalaistusta lähipäivinä.

Tarkoitus olisi saada suomalainen kannattajayhdistys toimintaan kesäkuun alkuun mennessä, sillä seuran mukaan jäsenyhdistyksen toimintavuosi kestää kesäkuun ensimmäisestä toukokuun viimeiseen päivään. Perustaminen tietysti edellyttää, että yhdistykseen riittää halukkaita.
Perustamiseen vaaditaan viisi henkilöä, jotka ovat myös Tottenhamin virallisia jäseniä (One Hotspur Membership). Tällä hetkellä käsitykseni on, että tuon viiden hengen johtokunnan ulkopuolella kannattajyhdistyksen jäsen voi olla, vaikkei olisikaan Spursin jäsen.

Kun halukkaita ilmoittautuu, voidaan yhdessä katsoa, kuinka mittavaa touhusta tulee. Luultavasti alkuaskeleet mennään aika maltillisesti - toiminnan laajuus ja näyttävyys riippuvat tietysti siitä, kuinka innokkaita yhdistysimmeisiä saadaan mukaan. Esimerkiksi Norjan kannattajayhdistys toimii sangen näyttävästi hienoine jäsenlehtineen kaikkineen, mutta toisaalta se myös vaatii erään norjalaisyidon mukaan noin 20 hengen työpanoksen. Myös Ruotsissa on aktiivinen kannattajayhdistys. Joten eiköhän ole aika rykäistä pystyyn kerho tänne härmäänkin!

Jos olet edes periaatteessa kiinnostunut suomalaisen Tottenham-kannattajayhdistyksen jäsenyydestä, pistä meili osoitteeseen spursfinland@luukku.com. Lähetän ilmoittautuneille lisätietoa lähiviikkoina.

Ei kommentteja: