torstai 3. tammikuuta 2008

Huhu nimeltä Hutton

Silly season on alkanut spekulaatioilla Berbatovin uudesta osoitteesta. Berban agentti pisti samanlaisen sirkuksen pystyyn kuin viime kesänäkin. Silloin Berba oikaisi agentin sanomisia, vielä ei vastaavaa ole kuulunut. Uskon että Berba jatkaa Spursissa ainakin tämän kauden loppuun. Jos mies itse ei halua jatkaa, menköön sitten - hyvään hintaan tietysti. Niin turhauttavaa kuin hienosta pelaajasta jälleen luopuminen (vrt. Carrick 2 v. sitten) onkin, haluton ja koko ajan muualle mielivä pelaaja saa häipyä. Kunhan Ramos ei näe Peter Crouchia Berban korvaajana...! Mutta turha näitä on miettiä, en halua kuvitella tilannetta enkä myöskään usko sen tulevan (vielä) eteen.

Tänä iltana lähti skottilaiselta radioasemalta liikkeelle huhu, jonka mukaan Rangersin puolustaja Alan Hutton olisi siirtymässä Lanelle 8 miljoonan siirtosummalla. Pakko myöntää että kyseessä on meikäläiselle tuntematon kaveri, mutta ainakin Spursin forumeilla asiasta vaikutetaan yksimielisen innostuneilta. Hutton on lukemani perusteella reipasotteinen ja hyvin hyökkäävä oikea pakki. Rangers-fanien mukaan Hutton on ollut joukkueen paras pelaaja tällä kaudella. Käytännössä Huttonin saapuminen merkitsisi kai Chimbondan lähtemistä muualle, luultavasti Man Cityyn. Jotkuthan ehtivät jo toissapäivänä arvailla, että Chimbo puuttui Villa-matsista siksi, että oli jo lääkärintarkastuksessa jossain toisaalla...
Ja Tottenhamille tyypilliseen tapaan toinen huhu tiesi kertoa, että Hutton olisi kieltäytynyt kunniasta liittyä Spursiin... enää neljä viikkoa kestettävää, sitten siirtoikkuna jo sulkeutuu, huh!

Ja toivottavasti silloin neljän viikon päästä laatupuolustajia ja kk-pelaajia on enemmän kuin nyt ja kärkiä on vähintään yhtä paljon.

Ei kommentteja: