keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Terrier bites back

Readingista tuli sitten voitto, ja lauantain lämmittelyn (Sunderland) jälkeen hoidetaan ars*nal cupissa ja ManU toisessa cupissa... näinhän se varmasti menee, ensi viikko. Toivossa on hyvä elää.
Eilinen kokoonpano oli aika mielenkiintoinen. Gunter teki Spurs-debyyttinsä, ja pärjäsi lukemieni kommenttien perusteella mukavasti vasempana pakkina. Kuuntelin ottelua radiosta, ja selostuksessa kehuttiin Gunterin pelaamista ylöspäin. Puolustuspelistä on kuulunut kommentteja suuntaan jos toiseen, mutta varmaa on, että kyseessä on mielenkiintoinen ja ilmeisen monipuolinen pelaaja. Jotain kertoo sekin, että Gunter pelasi Cardiffissa pääasiassa oikeana pakkina, mutta eilen siis vasemmalla.

Tainio oli vihdoin ja viimein avauksessa, ja pelasi hyvin. Radiossa kehuttiin Temen otteita keskikentän "timantin" pohjalla, ja keskustelupalstoiltakin tulee suunnilleen yksipuolisesti kehuja, mikä Tainion ollessa kyseessä on aika harvinaista. Temen hyvä peli oli ehkä eilisen paras uutinen! Flunssa verotti voimia sen verran, ettei jaksanut reipasta tuntia pitempään, mutta tunnissakin TT ehti siis vakuuttaa monet. Toivottavasti myös Ramosin. Nyt vain flunssasta kokonaan eroon ja ensi tiistaina Fabregasista ilmat pellolle, Teme! ;)

Berbatov oli kuumeen (?) takia poissa kokoonpanosta, ja kyynikot ehtivät tietysti kertoa kuumeen olevan tekosyy ja hämäystä ManU-siirron edellä. Kyynikot kyynikoikoon. Berba on edelleen varoituksen päässä pelikiellosta, joten jos "Mitko" pelaa lauantaina, pelatkoon siivosti.

Ei kommentteja: