tiistai 22. tammikuuta 2008

D-day

Kauden tärkein ottelu toistaiseksi... vastassa vihollinen #1... yksi voitto ja Wembley here we come... kaksi voittoa ja We're all going on the European tour (again)!

12 tuntia ottelun alkuun, ja mitään järkevää sanottavaa on vaikea keksiä...

Arsenalin pelaajavalinnat ovat herättäneet puhetta: jatkuuko reservipitoisen joukkueen peluuttaminen, kuka tähtipelaaja on mukana ainakin penkillä jne jne.

Toivottavasti yksikään Spursin pelaaja ei mieti vastustajan pelaajavalintoja. ars*nal on voitettava ja voitettavissa, pelaapa se millä kokoonpanolla tahansa.

WHL on toivottavasti täynnä infernaalisella melulla syydettyjä solvauksia täydet 90 minuuttia. ars*n pelaajat on pistettävä hikoilemaan samalla tavalla kuin seuran fanit hikoilevat High Roadilla kävellessään.

Joka matsissa Spurs ei ole TAPELLUT pallosta riittävällä raivolla. Tänään on pakko. Paljon on kiinni ASENTEESTA. Toivottavasti jokainen pelaaja tajuaa, mitä voitto tänäiltana merkitsisi faneille. DO IT FOR FANS, TOTTENHAM! Yleisö on taatusti raivolla mukana, sormet ristiin joka iikka, että raivo tarttuisi pelaajiinkin.

Jos kaikki menee hyvin, 14 tunnin kuluttua voidaan laulaa: WE'RE OFF TO WEMBLEY COZ WE BEAT THE ARS*NAL...!

Ei kommentteja: