keskiviikko 23. tammikuuta 2008

SPURS ARE ON THEIR WAY TO WEMBLEY...

...TOTTENHAM'S GONNA DO IT AGAIN...

Mitäpä tuohon on sanomista... varma, melkeinpä helppo voitto ponnettomasta vastustajasta - JOUKKUEPELIN riemuvoitto. Näin vahvaa joukkue-esitystä ei ole nähty pitkään aikaan. Ehkä puolivälierä-voitto Citystä menee lähelle, mutta tärkeydessään niin tuloksellisesti kuin henkisesti (ainakin meille faneille!) tämä oli ... ööö... tarpeen!

Nopea avausmaali tietysti auttoi. Jenas on yksi kiistellyimmistä Tottenhamin pelaajista. Itse manailin äijän peliä viime huhtikuussa East Upperissa ars*ea vastaan noin 90 minuuttia - 92. minuutilla JJ laukoi kaukaa pelastavan 2-2-tasoituksen. Tänään avausmaali oli näyte sekä taidoista että mikä tärkeintä itseluottamuksesta. Noin viiden ars*n miehen välistä JJ laukoi tarkasti... vähän tarkempi laukaus olisi kimmonnut kahdesta tolpasta takaisin kentälle.

Kuten Spurs Finland jokin aika sitten ennakoi (kröhöm ;)), Ledley huilasi Reading- ja S'land-matsit - ja oli tänään se kolossaalinen Kuningas Ledley, jota Tottenham-fanit rakastavat. Ja jonka vierellä "Awesome" Dawson pelaa kuin unelma.
Tainio pelasi hienosti viime tiistaina Readingia vastaan, ja oli tänään avauksessa. Kuten Spurs Finland jokin aika sitten toivoi (kröhöm ;)), TT päästettiin tänään irti O'Haran kustannuksella. Teme pelasi loistavasti 90 minuuttia. Pari pallonmenetystä annettakoon anteeksi, kun tuloksena oli hyökkäystilan tekeminen Jenasille. Kun Tainio on terve, hän kuuluu ehdottomasti Tottenhamin pelaavaan kokoonpanoon. Tänään oli loistava tilaisuus todistaa se, ja Teme käytti tilaisuuden hyväkseen.

Ramos teki ainakin pubiyleisöä vähän hämmentäneitä vaihtoja kohtalaisen ajoissa, mutta selvästikään pubiyleisössä ei ole lahjakkaita valmentajia. Vaihdot nimittäin toimivat.
Siitä kertonee se, että juuri mikään ei kentällä muuttunut vaihtojen jälkeen. persnal piti palloa, mutta ei saanut oikein mitään vaarallista aikaiseksi. adebadewhatshisnamen maali oli hieno, mutta muita kunnon paikkoja vihollinen ei onnitstunut luomaan.

Tämäniltaisesta "vastustajasta" kertoo kaiken tämä pätkä kapteeni Gallasin metodeista kannustaa joukkuettaan 0-2-tappioasemassa...

Härkämäinen kaksiviikkoinen jatkuu ManUn vieraana sunnintaina... ja seuraavan lauantaina isännöidään ManUrea... tänään molemmat ottelut tuntuvat kevyiltä..

LOVE THFC

maalit nähtävissä täällä ja vähän pidemmät highlightsit täällä, Poyetin post-match-haastattelu täältä , Whingerin post-match-selitykset täältä ("I sink evrisink went against usss") ja prematch/postmatch/anytime-show täällä... ;)

Ei kommentteja: