torstai 28. helmikuuta 2008

Finaali revisited

Vaikea analysoida viime sunnuntaita vieläkään... tuppaa yhä hymyilyttämään siihen malliin, kun miettii Chelsea-matsia. Harvoin jää yhdestä matsista mieleen niin monta kohokohtaa. Kuten Zokora seisomassa silmät kiinni ja selkä maalia kohti Berban ampuessa pilkkua. (Katsokaapa Zokoran vasemman olkapään viereen katsomossa. Siellä pyörtyy 125-vuotijuhlapaitaa kantava fani. :)) Tai Zokora läpiajossa 10 minuuttia ennen loppua... saletisti Paul Stalteri, Tony Gardner, Gary Doherty ,Steffen Freund , Ramon Vega tai kuka tahansa muu olisi onnistunut maalinteossa, mutta ei Zok. :) Tainion viivyttely rajaheitossa ja Drogban hiillostaminen. Teme sai monta uutta ystävää Spurs-kannattajista käskettyään Dogbreathia katsomaan tulostaululle ja olemaan hiljaa päätössekunneilla. Keane puremassa kynsiään vaihtopenkillä, kun jatkoajan yliaikaa oli pelatttu jo 3,5 minuuttia. Robbon ja Temen rutistelu päätösvihellyksen jälkeen. Robbon tuuletutus (mahtoi olla uskomaton tunne vaikean tammi-helmikuun jälkeen). Keanen kyyneleet. Keanen ja Berban rutistelu. Terryn ja kumppaneiden ilmeet häviäjän mitalia hakiessa. Keanen into nostaa pytty Ledleyn kanssa. Ontuva Ledley kävelemässä Wembleyn portaissa kohti palkintojen jakoa. Ledley. Ledley. Ledley. (Eikä pidä unohtaa selostusta - en ollutkaan ennen joutunut/päässyt katomaan pubissa Tottenhamin matsia Bubi Walleniuksen selostaessa veireisessä pöydässä...)

Muita johtopäätöksiä. Spursilla on uusi Boss. Hän on Alan Hutton. Kylmää ja kovaa toimintaa kentällä ja kentän ulkopuolella. Ei häkeltynyt Chelskin painostaessa ja piti pikkutunneilla Ledleytä pystyssä yökerhossa... Spursilla on toinen uusi Boss. Woody. Cool as a cucumber. Kylmää toimintaa kentällä. Ei näyttänyt kertaakaan edes väsyneeltä, hoiti Drogban pois pelistä lähes täydellisesti, tsemppasi jatkuvasti muita - ja tietysti teki SEN maalin.

Edellisessä postauksessa oli linkki Spurs-klassikkobiisiin nimeltä Ossie's Dream vuodelta 1981. Sinkku oli aikoinaan Englannin listoilla, eikä suotta. Nyt netissä on alkanut kampanja Spurs-biisin saamisesta uudelleen listoille. Tällä kertaa kyseessä on Barry Manilow'n Cant Smile Withou You. Biisin alkuperäisestä Spurs-kytköksestä en ole täysin varma, mutta biisin nimi näkyy eräissä Spurs-fanien lipuissa – on näkynyt jo pitkään. Tässä eräs, tuore kytkös kyseisen kipaleen ja Spursin välillä. Se, joka väittää että tätä katsellessa ei mene kylmät väreetä selässä, valehtelee.

Ei kommentteja: