maanantai 18. elokuuta 2008

Tutunlainen alku: Middlesbrough-Spurs 2-1

Tottenham on voittanut Valioliigan avausottelunsa 2000-luvulla kolme kertaa. Elokuussa 2000 meni nurin Ipswich 3-1, 2002 Birmingham 1-0 ja 2005 Portsmouth 2-0.
Vaikka melkein joka kaudella avausvastustaja on ollut etukäteen heikommaksi arvioitu joukkue, voitot ovat olleet harvassa. Vuosi sitten tuli pataan Sunderlandilta, pari vuotta sitten Boltonilta - ja nyt Borolta.
Monet ehkä pitivät ottelua varmana kolmen pinnan matsina, muttta kannattaa muistaa, että Boro on ollut paha paikka monelle top 4 - jengillekin viime vuosina. ManU ja Chelski ovat lähteneet Riversidelta 0 pistettä mukanaan.
Toisaalta turha selitellä. Tappio on tappio ja sylettää raskaasti. En nähnyt enkä kuunnellut matsia, joten en osaa sanoa sen enempää kenttätapahtumista. Huolestuttavaa tietysti on, että "parhaat" pelaajat Berbatov ja King aloittivat penkillä. Ja se on huolestuttavaa, että erään huhun mukaan Kingin penkkikomennus oli rangaistus yöjuoksuista. (Yöjuoksut huolestuttavaa, ei se että niistä rangaistaan.)

Aika käy vähiin pelaajahankintojen kanssa. Pidän kädet ristissä pari viikkoa sen puolesta, että Levy ja Ramos löytäisivät jostain vähintään hyvää keskitasoa olevan topparin. Ja että hyökkäysosaston saippuaooppera päättyy mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: