maanantai 10. maaliskuuta 2008

Niin Tottenhamia, niin Tottenhamia...

...ensin ahdistaa faneja viikon aneemisuudella ja sitten ottaa murskavoitto oikealla hetkellä oikeasta joukkueesta...
Vuoristoratameininkiin on totuttu viime vuosina, mutta ainakin meikäläisellä on sellainen hytinä, että Ramos saa jo ensi kaudeksi homman tasaantumaan sille tasolle, että faneja ei enää todellakaan ahdista.
Työkiireiden vuoksi eilinen matsi jäi oikeastaan näkemättä. Joitakin vilahduksia näin toiselta jaksolta. Neljästä maalista kolme tehtiin päällä, ja niistä yksikään ei ollut mikään räkäinen pusku maaliviivalta, vaan taidokas suoritus. Erityisen hieno oli Bentin maali, ja kaverin puolesta pitää olla iloinen muutenkin. Toivottavasti itseluottamus alkaa kasvaa ja peliaika lisääntyä. Berbatovin loistokkuus... mmm... ehkä joku matsin nähnyt voi valistaa paremmin meikäläistä. Jostain keskustelupalstalta luin hurmioituneen kommentin, että ekat 20 minuuttia Berbalta oli parempi kuin kenenkään hyökkääjän koskaan pelaamat 20 minuuttia. Tämähän ei voi olla liioittelua, eihän.
Toinen kaveri kenen puolesta pitää olla iloinen on Gilberto. Kyllä on maali mahtanut maistua hyvältä torstaisen kömmähdyksen jälkeen. Ja hienoa että Ramos uskalsi laittaa brassin heti kehiin uudestaan (vaikka edes vaihdosta). Hän ilmeisesti tietää Gilberton kunnon ja tilanteen paremmin kuin allekirjoittanut, joka edellisessä postauksessa ihmetteli kovasti brassin peluuttamista.
Summa summarum: eilinen oli kai juuri sellainen esitys jota tarvittiin torstain vaisuuden jälkeen. Tästä on hyvä lähteä Eindhoveniin voittamaan 2-1.

Tässä on The Sunday Timesin artikkeli Juandesta - mieltä hivelevää luettavaa. Jotenkin mahtavaa että puikoissa on äijä, jota ei pätkääkään kiinnosta julkinen esiintyminen ja median kanssa pelehtiminen (a la Moaninho / Jolly), vaan joka keskittyy oleelliseen hullulla huolellisuudella.

Ja naatitaas vielä vähän. Tässä eilisen highlightsit...

Ei kommentteja: