tiistai 20. tammikuuta 2009

Palacios?


Wilson Palacios
on kuulemma läpäissyt lääkärintarkastuksen Spursissa. Siirtosummaksi arvaillaan 14 miljoonaa puntaa. Huimia summia Spurs maksaa pelaajista toisensa jälkeen. Mahtaako kukaan enää kuunnellakaan alle 10 miljoonan tarjouksia Tottenhamilta?
Kaveria ei kuitenkaan nähdä tositoimissa ihan heti. Viime viikonloppuna Palacios nimittäin hankki 10. varoituksensa 20 ottelussa ja huilaa pari matsia pelikiellon takia. Toivottavasti Wilson on kaikkien odotusten mittainen pelaaja.

Toisin kuin esimerkiksi Darren Bent parka, joka ei ole puolessatoista kaudessa päässyt eroon liian suuren hintalapun kirouksesta. Bentin Spurs-ura otti uuden pohjakosketuksen sunnuntaina Pompeyta vastaan, kun hän onnistui ohjaamaan puskunsa viiden metrin päästä ohi maalin tilanteessa, jossa aikaa sihdata ja miettiä pallon saapumista ja asetella päätä oikeaan asentoon oli paljon - ehkä liikaakin? Tylyä oli lukea Spurs-fanien mielipiteitä Bentistä ottelun jälkeen.
Totta kai kyseessä oli kaksi pistettä maksanut avopaikan missaaminen, eikä muista viimeaikaisista esityksistä ole toiveiden nostattajaksi. Bent kuitenkin luultavasti tajusi itse mokansa hinnan, ja siinä on ainakin meikäläisen mielestä rangaistusta riittävästi.

Toisaalta voidaan myös kysyä, eikä Defoen paikkojen missailu tullut yhtä kalliiksi? JD olisi voinut “naulata” pelin jo kahdeksannella minuutilla, jos olisi ampunut läpiajosta edes maalia kohti. Toki Defoen sitten viimeistelemä maali oli mallikas, mutta paikkoja oli yllin kyllin vaikka hattutemppuun.

King ja Super Pav jättivät Pompey-matsin kesken, mutta kummankaan vammat eivät liene niin pahoja kuin aluksi pelättiin. Kingin takareisi ei revennyt, ja Ledley selvinnee parin viikon huililla.

Isoin huolen aihe löytyy ehkä tolppien välistä, johon Arry ei nähnyt yhtäkään varamaalivahtia kelvolliseksi, vaan pisti reisivaivaisen Gomesin kärvistelemään kentälle. Onneksi mitään pahempaa ei sattunut, vaikka sellaistakin saattoi odottaa, kun Heurelho ei kyennyt potkaisemaan palloa lainkaan. Arry pelaa kovaa peliä, ainakaan kenellekään ei jäänyt epäselväksi, että myös maalivahti pitäisi jostain löytää tämän siirtoikkunan aikana.

Tämän illan liigacup-semistä Burnleyssä puuttuvat ainakin King, Gomes, Corluka, Jenas ja Lennon. Onneksi alla on kolmen maalin etumatka. Kyllä Spursin pitäisi varamiehisenäkin hakea ainakin tasuri Turf Moorilta. Josko Arry vihdoin laskisi Giovani Dos Santosin, Ghalyn, Taarabtin tai jonkun muun Bubbling under -osaston kaverin kehiin?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Puolitoista vuotta sitten Bentin siirtosumma oli iso. Tänä päivänä se mitä Palacioksesta maksettiin ei enää päätä huimaa vaan on aika perussumma.

Harryn kommentti miehestä: 'Palacios is suspended — he likes tackling you see, so I don’t know if he’ll be any good in our team.'

Ville Miettinen kirjoitti...

Heh, mitähän tuostakin kommentista pitäisi ajatella. "Maksetaan 12 miltsiä, ehkä kaverista on jotain hyötyä..."