keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Tästä se alkaa
















Hello! Hello! We Are The Tottenham Boys!

Tottenhamilta puuttuu käsittääkseni yhä suomalainen kannattajayhdistys. Meikäläisellä on pyörinyt jo pitkään ajatus sellaisen perustamisesta. Resursseja eli aikaa ja IT-taitoja ei kuitenkaan tunnu olevan edes kaikkeen tarpeelliseen, saati sitten uuteen harrastukseen, joten minkään suurimittaisen yhdistystoiminnan aloittaminen ei nyt tunnu mahdolliselta.

Kokeilenkin, miten homma lähtisi rullaamaan tällaisena yksinkertaisempana versiona. Blogin kautta voi suhteellisen yksinkertaisesti ja vähällä vaivalla pitää yhteyttä muihin Tottenham-intoilijoihin, välittää raportteja ja reportaaseja, haukkua ja kehua – ja vaikka suunnitella virallisen suomalaisen kannattajayhdistyksen perustamista.

Kommentit ja kannanotot lukijoilta ovat erittäin tervetulleita!
Pitempiä raportteja, analyyseja tai mielipiteenilmauksia voi laittaa meikäläisen sähköpostiosoitteeseen, julkaisen niitä sitten omina itsenäisenä kirjoituksinaan täällä (jolloin ne erottuvat paremmin kuin pelkkinä kommentteina...) .

Syksyltä 2007 odotettiin vielä kesällä Tottenhamin kannattajien keskuudessa paljon, mutta masennus alkoi hiipiä puseroon jo ensimmäisen liigaottelun jälkeen. Tottenhamissa on kuohunut usein, mutta tämä syksy on ollut kentällä ja kulisseissa monella tavalla sellainen, jonka ei toivoisi toistuvan. Uusi manageri on ollut puikoissa pari kuukautta, mutta tulokset heilahetelevat edelleen. Tottenham on jopa ailahtelevaksi joukkueeksi tällä hetkellä vähän turhan ailahtelevainen. Joukkueen kurssi ei käänny hetkessä, mutta usko valoisaan lähitulevaisuuteen on silti palaamassa ainakin allekirjoittaneeseen. Pelattavaa ja voitettavaa on tälläkin kaudella jäljellä vaikka kuinka paljon.

Toivotaan, että Spurs Finland -blogissa saadaan heti alkutaipaleella todistaa "Revolucion Ramosnistan" vaikutusta Tottenhamissa – matka kohti kirkkaampia valoja alkakoon heti.

Come On You Spurs!

Ei kommentteja: